Së shpejti online!

Me rastin e 75-vjetorit të themelimit të Federatës Shqiptare të Gjimnastikës, jemi duke punuar për një website të ri i cili do të jetë unik, ndryshe nga të tjerët dhe me modesti mund të themi që organizatat e tjera sportive do ta kenë zili prezencën tonë online :)