Më datë 10 Tetor 2020, pranë Universitetit të Sporteve Tiranë, në orën 10:00 Federata Shqiptare e Gjimnastikës organizoi seminarin “Mbi Programet e Zhvillimit dhe Garimit të grup-moshave për Gjimnastikën Artistike Femra dhe Meshkuj” Vendosja e këtyre programeve kërkon kualifikimin në vijimësi të trajnerëve, gjyqtarëve dhe specilistëve të sportit të gjimnastikës.