Kampionati Kombetar i Gjimnastikes Artistike 2023

Kampionati Kombëtar I gjimnastikës Artistike me grup-mosha për femra e meshkuj, u zhvillua në dy ditë të ndara  më dt 27 për femra dhe 28 Maj për meshkuj, 2023 në Shkodër. Cmimet ndahen sipas grup-moshave (vendi I,II,III) , sipas ekipeve dhe në këtë Kampionat u dhanë cmime edhe për më të mirin në vegël.

FITUESIT/ FEMRA – INDIVIDUALE 
KATEGORIA 7-8 VJEÇ 
NrEmër/ MbiemërSkuadra
1Maria ZefiGjimnastika Vllaznia
2Nadia DaciXheni Gjimnastikë
3Enia OkajSky 07 Gym
KATEGORIA 9-10 VJEÇ 
NrEmër/ MbiemërSkuadra
1 Nil ElbasaniXheni Gjimnastikë
2Merilin IslamiGjimnastika
3Mishela BitanjiGjimnastika
KATEGORIA 11-12 VJEÇ 
NrEmër/ MbiemërSkuadra
1Inenia SevdariK.S Tomorri
2Silja MuhametiK.S Tomorri
3Larisa MugriGjimnastika Vllaznia
KATEGORIA 13-14 VJEÇ 
NrEmër/ MbiemërSkuadra
1Klea MarkuGjimnastika Vllaznia
2Orkida GjokaK.S Skenderbeu
3Gresi MyraziGjimnastik- Xheni
KATEGORIA mbi 15 VJEÇ 
NrEmër/ MbiemërSkuadra
1Eralda ZemanajK.S Skenderbeu
2Gresa DraganiGjimnastika
3Melisa AgolliGjimnastike- Xheni
FITUESIT/ MESHKUJ- INDIVIDUALE 
KATEGORIA 8-9 VJEÇ 
NrEmër/ MbiemërSkuadra 
1Elio MugriGjimnastika 
2Leandro HebovijaGjimnastika 
3Stivi MerkoK.S Tomorri 
KATEGORIA 10-11 VJEÇ  
NrEmër/ MbiemërSkuadra 
1Amar EnesiGjimnastike-Xheni 
2Oerdi MetaniGjimnastika Vllaznia 
3Ilir RuziK.S Tomorri 
KATEGORIA 12-13 VJEÇ  
NrEmër/ MbiemërSkuadra 
1Irjol Reka K.S Tomorri 
2Eduart ZefiGjimnastika Vllaznia 
KATEGORIA 14-15 VJEÇ  
NrEmër/ MbiemërSkuadra 
1Dion MucogllavaK.S Tomorri 
2Henri MerkoK.S Skënderbeu 
3Destan MeraK.S Skënderbeu 
KATEGORIA mbi 16 VJEÇ  
NrEmër/ MbiemërSkuadra 
1Klejdis MuhametiK.S Tomorri 
2Kristi TacelliK.S Skënderbeu 

Kampionati Kombetar i Gjimnastikes Artistike 2022

Gjimnastika shqiptare ka shpallur në datë 18 Qershor 2022 për femra dhe 19 Qershor 2022 për meshkuj kampionët e rinj për vitin 2022. Në ambientet e palestrës së Universitetit të Sporteve, Federata Shqiptare e Gjimnastikës ka zhilluar kampionatin e radhës në të cilin morën pjesë më shumë se 100 gjimnastë, meshkuaj dhe femra të kategorive të ndryshme, duke filluar nga 7 deri mbi 16 vjeç.Gjimnastika shqiptare ka shpallur në datë 18 Qershor 2022 për femra dhe 19 Qershor 2022 për meshkuj kampionët e rinj për vitin 2022. Në ambientet e palestrës së Universitetit të Sporteve, Federata Shqiptare e Gjimnastikës ka zhilluar kampionatin e radhës në të cilin morën pjesë më shumë se 100 gjimnastë, meshkuaj dhe femra të kategorive të ndryshme, duke filluar nga 7 deri mbi 16 vjeç.