Kupa e me te mireve 2023

Gara e më të mirave në gjimnastikë artistike me grup-mosha për femra. Një aktivitet ky që zhvillohet për të dytin vit rradhazi si risi, dhe në të njëjtin qytet, në Shkodër më 18 Nëntor 2023. Një garë e fortë mes fitueseve të dala nga Kampionati Kombëtar e Kupa e Republikës.

Kupa e me te mireve 2022

Federata Shqiptare e Gjimnastikës këtë vit zhvilloi si një risi të sajën “Kupa e më të mirëve” në gjimnastikësn artistike për femra për të gjitha grupmoshat, në datën 06 Nëntor 2022 këtë kampionat ndryshe. Në të cilën u tregua konkurenca e lartë mes tyre aq sa diferenca e pikëve ishte mjaft e ulët.