Federata Shqiptare e Gjimnastikës shpalli më datë 22 Tetor 2022 fituesit e “Kupa e Republikës” në Gjimnastikën Artistike, për këtë vit, si në kategorinë femra dhe në atë meshkuj. Ky aktivitet, këtë herë u zhvillua në Berat dhe në të morën pjesë më shumë se 90 gjimnastë në kategori të ndryshme duke filluar nga 7 deri mbi 16 vjeç.